רק מי שסבל מבעיית בריאות מבין את האמרה כי העיקר הבריאות. הבריאות שלנו היא הדבר החשוב ביותר בחיינו ואנו צריכים לתת את הדעת על כך. העניין הוא שפעמים רבות העובדה כי הבריאות שלנו מעורערת משפיעה על חיינו בהמון תחומים שלא חשבנו כלל כי הם קשורים למצב הרפואי שלנו. הדוגמא הבולטת ביותר לכך היא העובדה כי אם אנחנו סובלים מבעיית בריאות מסוימת כמו ירידת סוכר בדם יכול להישלל לנו רישיון הנהיגה לצמיתות או באופן זמני. כך יוצא כי בנוסף לבעיה הבריאותית שלנו אנחנו צריכים לחשוב על כך שאין לנו יכולת להגיע ממקום למקום וזוהי בעיה חמורה ביותר שאנו צריכים לתת עליה את הדעת. הגוף אשר אמון על החלטות בנוגע לשלילת רישיון הנהיגה שלנו עקב מצבנו הרפואי הוא המרב"ד או המכון הרפואי לבטיחות בדרכים. מכון זה הוא זרוע של משרד הרישוי והוא אשר מייעץ למשרד האם לשלול את רישיון הנהיגה שלכם עקב בעיית בריאות.
האם המרב"ד תמיד מנצח בערעורים?
רק כאשר אנחנו נתקלים בבעיה בריאותית אנחנו נתקלים בהחלטות המרב"ד ובהחלטות שלו אשר משפיעות על חיינו לעתים באופן קשה יותר מאשר המחלה עצמה. אז מה ניתן לעשות בכדי להתמודד עם הבעיה הזאת בצורה הטובה ביותר שיש? כיצד נוכל להילחם בהחלטת המכון ולהחזיר לנו את הרישיון? התשובה היא שאתם יכולים לערער על החלטת המרב"ד ולפנות אל ועדת ערר אשר תכריע בסוגיה שלנו. עליכם לדעת כי פעמים רבות ועדת הערר הופכת את החלטת המרב"ד וכי החלטת המרב"ד היא ממש לא סוף פסוק ויש סיכוי שרישיון הנהיגה שלכם יוחזר.
במה תלויה ההצלחה שלנו על ערעור החלטת המרב"ד?
בכדי להעלות את הסיכויים שלכם בועדת הערר אתם צריכים להביא חוות דעת רפואית מטעמכם ולהציג את המצב שלכם בצורה הטובה ביותר שיש. על רקע זה אנחנו ממליצים לכם להיעזר בגורם משפטי מומחה כמו עורך דין תעבורה אשר מומחה בוועדות ערר על המרב"ד ואשר ייצג אתכם בצורה הטובה ביותר שיש וכך תגבירו את הסיכויים שלכם לזכות בהליך הערעור.